print

Accountmanager Regio Zuid-Nederland B2B (M/V)


GEZOCHT: Sales-topper met passie voor duurzame OTR- en Agri banden.

Hoe ziet je functie eruit?
Als Accountmanager verkoop je de meest duurzame banden; namelijk vernieuwde banden. Het speelveld is de markt voor OTR en Agri banden. Je regio is primair Zuid Nederland, maar bij OBO Tyres zijn er geen grenzen aan het werkgebied. Samen met je binnen- en buitendienst collega’s vorm je een gedreven en ambitieus team die dagelijks omzet- en rendementsdoelstellingen realiseert én overtreft. Het is jouw taak om het dealernetwerk te vergroten en te beheren. Je focust op targets maar geniet er ook van om onze naamsbekendheid uit te bouwen. Jij weet met je technische kennis en communicatieve vaardigheden dealers en eindgebruikers van een gedegen advies te voorzien en jouw hands-on mentaliteit werkt aanstekelijk op de verkooporganisatie die zich daarmee verder professionaliseert. 

Hoe ga je aan de slag?
Allereerst ga je een week meedraaien binnen ons productiebedrijf om de productieprocessen en producten te leren kennen. Vervolgens sturen we je op een korte cursus banden- en wielen waar je leert waar onze eindgebruikers dagelijks mee te maken hebben en uiteraard gaan je collega’s in binnen- en buitendienst relevante kennis en ervaringen met je delen. Met jouw ervaring en interesses weet jij binnen de kortste keren wat bijvoorbeeld“24R20.5”betekent en ben je wegwijs in ons software programma om een ieder van een passende offerte te voorzien.
Bandenvernieuwing is om meerdere redenen een begrip in de bandenwereld. Naast een financieel voordeel, draagt elke OBO band bij aan de circulaire economie want een vernieuwde band is een kwalitatief hoogwaardig product dat door hergebruik van materialen bijzonder duurzaam is. Het is jouw uitdaging deze meerwaarde over te brengen door dealers en eindgebruikers te adviseren over de optimale inzet van hun banden en profielen.
 
Wat kenmerkt jou?
- Je bent een commerciële Self-starter,  creëert en pakt kansen
- Je hebt aantoonbare commerciële ervaring in een concurrerende markt.
- Ervaring in de bandenbranche en/of agrotechniek is een pré
- Je bent ambitieus, een doorzetter en weet van aanpakken
- Je denkt in duurzame oplossingen en boekt resultaat op technische kennis
- Je bent flexibel, bewaart het overzicht en bent communicatief sterk
- Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding en affiniteit met landbouw en grondverzet
- Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. Frans is een pré
- Je woont bij voorkeur in zuidelijk Nederland

Wij bieden 
een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, een 38-urige werkweek en een bijzonder leuk team, is er veel ruimte om mee te denken en invloed uit te oefenen op onze marktbewerking. Daarnaast bieden wij je een passend cao salaris dat overeenkomt met jouw ervaring.

Wie zijn wij? 
OBO Tyres in Hardenberg is Europees specialist in het vernieuwen en repareren van banden voor Landbouw, Grondverzet, Bouwnijverheid en Groenvoorziening en sinds kort producent van nieuwe banden. Wij hebben het vakmanschap, de high-tech productiemiddelen en de flexibele organisatie om banden te maken waarmee onze klanten de meest economische en duurzame resultaten behalen. OBO Tyres is een dochteronderneming van Magna Tyres Group.

Geïnteresseerd? 
Stuur je motivatie en uitgebreide cv zo snel mogelijk per e-mail naar info@obo.nl. Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Peter Schrijver Algemeen directeur via p.schrijver@obo.nl
Al lid van de OBO nieuwsbrief?