print

Producten


Breed assortiment

Bij OBO Banden zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. In de fabriek worden banden in vormvernieuwing geproduceerd, maar ook in koudzoolvernieuwing en volgens het Die Hard proces. Daarnaast repareert OBO Banden beschadigingen aan banden die nog in gebruik zijn. Om een constante kwaliteit te garanderen, vindt een strenge keuring plaats. Dankzij de flexibele productiemethodes kunnen banden in de meest uiteenlopende variaties worden gemaakt. Omdat OBO Banden het volledige proces - inclusief transport - in eigen handen heeft, kunnen klanten
rekenen op een snelle service.

OBO banden vernieuwt en repareert banden voor diverse toepasingen te weten:        

Tevens bieden wij ook compleet nieuwe producten aan:

Vormvernieuwing

De meeste banden worden geproduceerd in het volvorm productieproces. De banden worden voorzien van een nieuwe rubberlaag die in een mal het juiste profiel krijgt.

Koudzoolvernieuwing

In het koudzoolproductieproces wordt een band geruwd, gerepareerd, voorzien van een reeds voorgevormd nieuw profiel en gevulcaniseerd in een autoclaaf.

Die Hard

In het Die Hard proces krijgt het karkas een nieuwe rubberlaag waarin, na vulkanisatie in een autoclaaf, door een bandenspecialist handmatig het gewenste profiel wordt gesneden.

Reparatie

Beschadigde banden die nog in gebruik zijn, kunnen in veel gevallen gerepareerd worden. Dit is mogelijk bij banden tot een diameter van 3,5 meter.

Advies op maat

U ziet hieronder het volledige overzicht van de diverse toepassingen voor onze bandenvernieuwing. Naast dit uitgebreide aanbod is het ook mogelijk voor u een profiel op maat te maken. Onze adviseurs stellen samen met u vast wat uw specifieke wensen en eisen zijn. Die gegevens vertalen we naar een speciaal profiel, dat volledig is afgestemd op uw werkzaamheden, materieel en ondergrond.
 
Al lid van de OBO nieuwsbrief?