print

Rubber Track Retreads

NIEUW! - RE-TRAC - Vernieuwen van rubber tracks
 
Rubbertracks onder landbouwmachines; Perfect door een grote draag-oppervlak en hoge trekkracht. Echter wel met hoge aanschafprijs en een loopvlak dat relatief hard slijt. OBO Tyres heeft de oplossing  om uw rubbertrack optimaal te benutten en de kostprijs per uur zo laag mogelijk te houden: Vernieuwen!


OBO Tyres ontwikkelde de techniek en het machinepark om nieuwe nokken in perfecte kwaliteit te kunnen aanbrengen op het track-karkas. Met speciaal hoogwaardig kwaliteitsrubber is een duurzaam en rendabel tweede leven van uw kostbare tracks gegarandeerd. OBO Tyres’ RE-TRAC biedt elke gebruiker een maatproduct op eigen karkas. Het aantal nokken, de nok-hoek en de ideale tussenruimte worden op klantwens aangebracht.  

Repareren en egaliseren
 
Beschadigde of ongelijk versleten nokken verminderen de prestaties van  een rubber track. OBO Tyres is expert in het herstellen van beschadigingen aan rubber. Met een correct uitgevoerde reparatie kan een rubbertrack een volledig leven vervullen.
Onregelmatig versleten nokken  leiden tot verminderde trekkracht en kunnen veel trilling veroorzaken. OBO Tyres is úw specialist voor het egaliseren van ongelijk versleten tracks. Onze gekwalificeerde medewerkers weten uw tracks vakkundig te herstellen zodat u weer maximaal comfort en tractie heeft. 

OBO Tyres biedt vernieuwing, reparatie en egaliseren in de volgende maten aan:

Type Breedte Afrolomtrek Profieldiepte
CP-600 635mm 6634mm 68mm
CP-800 780-900mm >6000mm 68mm
CP-900 780-900mm >6000mm 68mm
CP-800XL 780-900mm >7500mm 68mm
CP-900XL 780-900mm >7500mm 68mm

Her- en berubberen van loopwielen
 
Loop- en steunwielen,  kostbare onderdelen van rubber tracksystemen. Alleen in goede conditie zorgen ze voor een correcte aandrijving en ondersteuning. Beschadigd of versleten kan een wiel een  track ernstig beschadigen. OBO Tyres kan uw loopwielen vakkundig repareren. Het loopwiel wordt voorzien van een nieuwe laag hoogwaardig rubber en kan, indien gewenst, worden voorzien van een profiel. Alleen de beste kwaliteit garandeert een lange levensduur van uw loopwielen en daarmee uw tracksysteem.  Loopwielen worden geheel re-geconditioneerd ínclusief een harde 2 omponenten lak ter conservering van het wiel zelf.
 
De voordelen: 
• Winstgevend en duurzaam hergebruik van uw rubber track en/ of loopwiel  
• Custom made producten . Nokstand, nokken-aantal en rubberkeuze mogelijk  
• Sterke reductie van de kosten per draaiuur door hergebruik van track en loopwiel  
• Meerdere servicelevens met optimale inzet en hoge tractie    
• Hoge kennis- en servicegraad  

Leaflet Track & Drive wheelsAl lid van de OBO nieuwsbrief?