print


Internationaal accountmanager binnendienst B2B (m/v)

GEZOCHT: 2 Binnendienst-toppers met passie voor duurzame OTR- en Agri banden.

Je functie 
Als Internationaal accountmanager binnendienst B2B verkoop je de meest duurzame banden; namelijk vernieuwde banden. Het speelveld is de internationale markt voor OTR en Agri banden.
Jij wilt niet alleen de order noteren maar ook pro actief de markt bewerken en denkt graag mee in nieuwe marktconcepten. In deze functie heb je vooral telefonisch contact met professionals uit de internationale bandenmarkt. Je weet met je technische kennis en kunde deze klanten van een gedegen advies te voorzien en bent niet bang dit in een andere taal te doen.  Je bent gedreven om de omzet en rendementsdoelstellingen te realiseren én te overtreffen. Samen met je collega’s vorm je een gedreven en ambitieus team in een nuchtere en zeker leuke werkomgeving.  

Hoe dan?
Allereerst ga je een week meedraaien binnen ons productiebedrijf om de productieprocessen en producten te leren kennen. Vervolgens sturen we je op een korte cursus banden- en wielen waar je leert waar onze eindgebruikers dagelijks mee te maken hebben en uiteraard gaan je collega’s in binnen- en buitendienst relevante kennis en ervaringen met je delen. Met jouw ervaring en interesses weet jij binnen de kortste keren wat bijvoorbeeld“24R20.5”betekent en ben je wegwijs in ons software programma om een ieder van een passende offerte te voorzien.
Bandenvernieuwing is om meerdere redenen een begrip in de bandenwereld. Naast een financieel voordeel, draagt elke OBO band bij aan de circulaire economie want een vernieuwde band is een kwalitatief hoogwaardig product dat door hergebruik van materialen bijzonder duurzaam is. Het is jouw uitdaging deze meerwaarde over te brengen door dealers en eindgebruikers te adviseren over de optimale inzet van hun banden en profielen.
Jouw hands-on mentaliteit werkt aanstekelijk en samen met het team werk je hard om het dealernetwerk te vergroten en te beheren. Je schuwt geen target maar geniet er ook van om onze naamsbekendheid uit te bouwen en de verkooporganisatie verder te professionaliseren. 

Jij

- bent een commerciële Self-starter,  creëert en pakt kansen
- hebt aantoonbare commerciële ervaring in een concurrerende markt. Ervaring in de bandenbranche en/of agrotechniek is een pré
- bent ambitieus, een doorzetter en weet van aanpakken
- denkt in duurzame oplossingen en boekt resultaat op technische kennis
- bent flexibel, bewaart het overzicht en bent communicatief sterk
- hebt een afgeronde relevante HBO opleiding en affiniteit voor landbouw en grondverzet
- beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. Frans is een pré

Wij bieden 
Een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, een 38-urige werkweek en een bijzonder leuk team, is er veel ruimte om mee te denken en invloed uit te oefenen op onze marktbewerking. Daarnaast bieden wij je een passend cao salaris dat overeenkomt met jouw ervaring.

Wie zijn wij? 
OBO Tyres in Hardenberg is Europees specialist in het vernieuwen en repareren van banden voor Landbouw, Grondverzet, Bouwnijverheid en Groenvoorziening en sinds kort producent van nieuwe banden. Wij hebben het vakmanschap, de high-tech productiemiddelen en de flexibele organisatie om banden te maken waarmee onze klanten de meest economische en duurzame resultaten behalen. OBO Tyres is een dochteronderneming van Magna Tyres Group.

Geïnteresseerd? 
Stuur je motivatie en uitgebreide cv voor 1 mei 2018 per e-mail naar info@obo.nl. Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Peter Schrijver Algemeen directeur via p.schrijver@obo.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Al lid van de OBO nieuwsbrief?