print

40 jarig jubileum Henk Middag


14 - 11 - 2011
9 november 2011 was het zover… die woensdag vierde Henk Middag zijn veertig jarig jubileum bij OBO Banden B.V. in Hardenberg. Een mooie prestatie die niet vaak meer voorkomt anno 2011.
 
In 1971 kwam Henk via zijn broer bij de Overijsselse Banden onderneming in Beerzerveld terecht. Met een vaste ploeg werkte ze op de coverafdeling. Repareren en coveren van banden was de hoofdmoot. Later is daar het werk met een grote autoclaaf bij gekomen. Door de jaren heen heeft Henk het vak ook aan meerdere medewerkers geleerd.
 
In 2006 verhuisde OBO Banden van Beerzerveld naar Hardenberg en Henk ging trouw mee naar de nieuwe fabriek. Tot op de dag van vandaag werkt Henk nog altijd met veel plezier bij OBO Banden en is nog lang niet van plan te stoppen.
 
Dat OBO Banden een familiebedrijf is blijkt ook nu. Henk’s zoon Hendrik Jan werkt na schooltijd ook bij het duurzame bandenvernieuwingsbedrijf. De organisatie is erg blij met beide heren.
 
Bijzondere dag..
Op de elfde van de elfde 2011 was er een feestelijke bijeenkomst voor Henk. In bijzijn van het gezin en collega’s, werd hem onder het genot van een hapje en een drankje, een weekend weg met het hele gezin aangeboden.
 

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?