print

Agro Techniek Holland - Alles wat boeren boeit


08 - 11 - 2012
Met het thema ‘Alles wat boeren boeit’ trok deze tweejaarlijkse agrarische buitenbeurs van 5 tot en met 8 september weer menige boer en loonwerker naar het Walibi-terrein in biddinghuizen. Er waren ruim 52.000 bezoekers om precies te zijn; een lichte stijging in vergelijking met 2010. Het succes van deze tweede editie maakt de beurs een blijvende en meer dan waardige opvolger van de in 2004 gestaakte Landbouw RAI.
Deze tweede editie van het vakevenement voor landbouwmechanisatie is duidelijk gegroeid.  Ruim 250 fabrikanten, importeurs en dealers (220 in 2010) presenteerden aan boeren en loonwerkers meer dan 3.000 landbouwmachines (2.500 in 2010) van ruim 450 merken (400 in 2010) naast de nieuwste trekkers, werktuigen, oogstmachines en alles op het gebied van melktechniek en stalinrichting, zagen de bezoekers ook tal van demonstraties, en konden zij naar hartenlust deelnemen aan testritten. Ook voor de banden- en wielen-branche is AgroTechniek Holland een belangrijk evenement.
 
OBO Banden
Goed nieuws op het terrein van bandenvernieuwing bij OBO. “De kwaliteit van karkassen is zoveel verbeterd dat bandenvernieuwing steeds vaker mogelijk is.  Ook financieel blijft het aantrekkelijk. We zien dat de markt voor vernieuwing groeit en verwachten dat dit beeld zich zal voortzetten. We hebben daarom geïnvesteerd in twee grote persen en drie mallen voor onder andere het nieuwste loader- en dumperprofiel. Ook de bestaande Europresslijn is uitgebreid. Nu kunnen we meer mallen van klanten kwijt en zijn de levertijden korter”, vertelt Eef Brinks van OBO.

VACO Nieuws oktober 2012

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?