print

Bandenvernieuwing in het zonnetje gezet tijdens Reifen in Essen


14 - 04 - 2016
100m2 bandengroen in galerij
 
Van 24 tot 27 mei 2016 is het weer tijd voor ’s werelds toonaangevende bandenbeurs “Reifen” in Essen Duitsland. Een beurs waar 20.000 professionals uit de internationale bandenwereld zich verzamelen. Ook dit jaar is OBO Tyres hier op een unieke manier aanwezig om vernieuwing, het meeste voordelige en duurzame aspect uit de bandenwereld te promoten.
 
Op een 100 m² grote stand in de Galerij, de verbinding tussen o.a. hal 2 en 4, wordt op zonnige wijze aandacht gevraagd voor de meest milieuvriendelijke variant van bandenproductie. OBO Tyres doet dit weer op geheel eigen wijze, geeft haar stand een zomerse uitstraling en toont in strandomgeving haar banden van grootformaat. Op stand GA122 worden bezoekers in ontspannen sfeer ontvangen en kunnen ze ervaren hoe bandenvernieuwing puur genieten is. Naast het financiële voordeel door loopvlak vernieuwing neemt OBO Tyres haar klanten ook alle zorg uit handen. Alsof je op een tropische vakantie bent..
 
De OBO zomerstand biedt naast tropisch plezier voldoende ruimte voor vernieuwde banden uit de Grondverzet, Industrie en Landbouw categorie maar ook andere producten zoals nieuwe OTR banden van huismerk Techking Tires en rubbertracks. Tevens wordt de eerste bandenvernieuwings webshop gepromoot en is er aandacht voor de acties uit het 5 jarig jubileum van huismerk Ectrotrac. OBO Tyres profileert zich als allround bandenleverancier met eigen vernieuwingsfabriek. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er wederom een memorabele editie van te maken.
 
 
(Artist impression van Beachstand OBO Tyres)
OBO Tyres is te volgen op Facebook, LinkedIn en Twitter of bezoek www.obotyres.com of shop.obo.nl
 

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?