print

Bezoek onze stand op de Deluta beurs in Bremen


01 - 11 - 2018

Op 5 en 6 december 2018 is OBO Tyres aanwezig op de Deluta beurs 2018 in Bremen. Graag nodigen we u uit om onze stand te bezoeken en alles over de nieuwe AG23 - AG24 banden te ontdekken. Daarnaast is OBO Tyres  Europa's toonaangevende retread specialist voor tracks en presenteren wij ook de OBO Track.
Onze sales managers staan klaar om u informatie te verstrekken over al onze hoogwaardige bandenoplossingen.

De Deluta beurs in Bremen is één van de grootste beurzen in Duitsland dat de focus legt op de Agrarische sector en waar bedrijven vanuit de hele wereld zijn producten tentoonstelt. OBO Tyres dat onderdeel is van de Magna Tyres Group is hier ook aanwezig om zijn kwalitatieve producten te tentoonstellen. Het is dus de perfecte gelegenheid om al onze hoogwaardige landbouwbandenoplossingen te ontdekken.

Stand OBO Tyres - Deluta beurs 2016

OBO Tyres is al meer dan 55 jaar specialist in het vernieuwen en repareren van de landbouw-, grondverzet- en zware industriebanden. Het vernieuwen van deze banden is economisch en milieutechnisch bijzonder interessant. Naast besparingen op het gebruik van grondstoffen en energie, draagt het vernieuwingsproces bij aan een verminderde afvalstroom en een verlaagde CO2 emissie. Eindgebruikers profileren van lagere totale kosten doordat de levensduur met een tweede of derde leven verlengt wordt. OBO levert vanuit Hardenberg (NL), Waalwijk (NL) en Leipzig (DU) in heel Europa

Meer informatie 

Neem voor meer informatie contact op met marketing@magnatyres.com.

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?