print

Bye bye zwaai zwaai “Spaghettimack” Hello DAF


13 - 06 - 2016
Erik Lohuis van OBO Tyres neemt nieuwe vrachtwagen in gebruik
 
Hardenberg, 10 juni 2016, Na een intensieve relatie van 6 jaar komt er vandaag toch echt een breuk tussen OBO Tyres’ Erik Lohuis en zijn “Spaghettimack”.  De accountmanager krijgt namelijk een nieuwe vrachtwagen geleverd.
 
De nieuwe DAF van het type LF210 Day Cab Extended werd door leverancier Sent Waninge uit Hoogeveen op vrijdagmiddag 10 juni jongstleden voor de deur van het bandenvernieuwingsbedrijf in Hardenberg geleverd. De vrachtwagen wordt in gebruik genomen door Erik Lohuis, landbouwbanden specialist bij OBO Tyres. De vrachtwagen is het eerste voertuig in de nieuwe huisstijl van het bandenbedrijf en werd ook nog eens geleverd met een grote bos bloemen en gebak.
 
Erik bezoekt met zijn vrachtwagen veel klanten in Nederland, Duitsland en België. De vrachtwagen wordt voornamelijk gebruikt om de bij OBO Tyres vernieuwde en gerepareerde banden terug te brengen, banden in opdracht voor klanten op te halen maar ook om overbodig gebruikte en versleten banden mee te nemen. Hij kan met deze luxe vrachtwagen meer meenemen en weer veel veilige kilometers maken.” Hij heeft de grootste bedrijfswagen van de zaak” is een veelgemaakte grap.
 
Zo’n 420.000 km. heeft Erik in de vorige vrachtwagen van het merk Iveco rondgereden. Incidenteel werd Erik ook ingezet als standbouwer en transporteur. Dat Erik in de afgelopen 6 jaar diverse avonturen heeft beleeft dat gelooft iedereen. “Daar kuj een boek over schriem” zegt Erik met een grote lach.


De aflevering door Sent Waninge met Erik Lohuis

 
Uit het archief: Erik Lohuis met de “Spaghettimack”

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?