print

Een duurzame combi in Hardenberg


24 - 02 - 2014
OBO Banden koopt Golf Blue Motion bij Auto CombiOBO Banden koopt Golf Blue Motion bij Auto Combi.

OBO Banden heeft vorige week de eerste Volkswagen Golf in ontvangst genomen van Auto Combi uit Hardenberg. De zuinige , milieuvriendelijke auto zal door OBO Banden  wordt ingezet voor de verkoop en promotie van vernieuwde banden in Nederland en andere landen in Europa.
 
In de goed outilleerde fabriek van OBO Banden in Hardenberg worden grote van banden voor industrieel gebruik vernieuwd. Van oude versleten banden (karkassen)  worden weer mooie nieuw uitziende kwaliteitsbanden gemaakt. Dat bespaart veel geld en spaart ons milieu.
OBO Banden vernieuwt en repareert banden in Europa  voor bijv. tractoren en andere grote voertuigen t.b.v.  landbouw, grondverzet en industrie. Vanuit Hardenberg exporteert OBO Banden naar veel landen in Europa. Ons buurland Duitsland wordt bewerkt  door de Duitse vestiging OBO Reifen in Leipzig. 
 
De milieubewuste eigenschappen van de Volkswagen Blue Motion passen perfect bij filosofie van OBO Banden. Auto Combi voegt daar aan toe ''Wij leveren kwaliteit door middel van expertise en klantgerichtheid. Wij geloven in open en eerlijke lange termijnrelaties met onze klanten en zakenrelaties. Wij zijn proactief, betrouwbaar en houden ons aan de wettelijke voorschriften' Duurzaamheid behoort hier ook toe.


Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?