print

Eerste nieuwe OBO/Techking band binnen voor vernieuwing!


30 - 06 - 2015
Onlangs ontvingen wij de eerste OBO / Techking band 24R20.5 Transport+ terug voor vernieuwing in onze fabriek in Hardenberg.
Deze band is één van de eerst geleverde banden, die voortkwam uit een door OBO Banden ontwikkeld  nieuw concept. Hierbij voorziet OBO Banden een nieuw en ongebruikt 24R20.5 karkas van een vertrouwd profiel en rubbercompound. Dit is een Transport+ of Transport HD profiel in standaard of Ecotrac  extra hoog kwaliteitsrubber. Bij OBO Banden zijn we bijzonder trots op de manier waarop deze nieuwe band zich gehouden heeft. De band is na  zijn eerste bandenleven namelijk nog in uitmuntende staat en daarom prima geschikt voor een tweede (banden) leven.
 
Onze bandenexperts van de keuringsafdeling zien een perfect karkas. Dit mede doordat de eindverbruiker; Agrarisch loon- en verhuurbedrijf Out te Zwaagdijk keurig en verantwoordelijk met zijn banden is omgegaan. Denk hierbij aan het doorlopend inspecteren van de bandenspanning en het respecteren van de toelaatbare belasting en bijbehorende rijsnelheid. De band werd geleverd via PTC Kossen.
 
Edwin Blokker van Agrarisch loon- en verhuurbedrijf Out is erg tevreden. “wij behandelen onze banden met liefde”. Iets wat terug te zien is het slijtagebeeld van het loopvlak. De band was gemonteerd onder een kieper en heeft  vooral in de grondverzet en het wegtransport gereden. Out rijdt waar kan met banden die vernieuwbaar zijn. “Het bevalt goed en we besparen er veel geld mee”.
 
De 24R20.5 Transport + van Out wordt vernieuwd in Ecotrac kwaliteitsrubber. Een slijtvast rubber compound wat uitermate geschikt is voor transport op de weg en op het land.
We wensen Out veel veilige kilometers en duurzame draaiuren.
 
 
*OBO levert haar producten via de  tussenhandel.

  

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?