print

Even voorstellen


09 - 07 - 2014

Even voorstellen..

Zoals u weet houden wij u graag op de hoogte over de ontwikkelingen bij OBO Banden in Hardenberg en OBO Reifen in Leipzig Duitsland. We gebruiken hiervoor de diverse (sociale) media zoals onze website www.obo.nl, facebook, linkedIn en twitter.

Graag stellen wij u via deze weg voor aan onze nieuwe verkopers:

Alfred van Dijk


Functie: Internationaal accountmanager

Alfred begon zijn carriére in 1990 bij een Hardenbergse bandengroothandel en verzorgde de in- en verkoop van shovelbanden wereldwijd. Per 2007 dreef hij een eigen bandengroothandel in Dortmund (GAIA Tires) en vervolgens werkte hij bij Rösler Tyre Innovators in de bandenvernieuwing als verkoper Europa. Met Alfred haalt OBO Banden enorme kennis van de EM-markt in huis.

Gebieden: Europa

U kunt Alfred bereiken op:
Telefoonnummer: +31(0)6 51 29 75 80
E-mail: alfred@obotyres.com

Arno BlommerdeFunctie: Internationaal accountmanager

Arno heeft ervaring als zelfstandig salesagent voor bandenimporteurs en groothandels. In 2001 begon hij zijn bandencarriére als Sales Executive bij Pire- lli, daarna als productmarketingmanager bij Yokohama en vervolgens als sales- manager bij Van den Ban. Een echte kei in het bandenvak.

Gebieden: België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland.

U kunt Arno bereiken op:
Telefoonnummer: +31(0)6 51 61 21 58
E-mail: a.blommerde@obo.nl

Niek Nijdam

Functie: Medewerker verkoop binnendienst
 
Niek is een young professional met verkoopervaring in een Business2Business omgeving. Hij begon zijn carrière als commercieel planner bij uitzendorganisatie Bikkel en maakte in juni de overstap naar de bandenbranche. Niek versterkt de verkoopbinnendienst en past met zijn natuurlijke aanleg voor structuur en organ- isatie perfect bij het verkoopteam.

U kunt Niek bereiken op:
Telefoonnummer: 0523-251332 E-mail:
n.nijdam@obo.nl

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?