print

Henk Middag neemt na 45 jaar afscheid van OBO Tyres


21 - 04 - 2017
Hardenberg, 21 april   2017, Slingers, cadeau’s en een mooie fototaart. Aan alles was gedacht toen Henk Middag donderdag 20 april 2017 aan kwam rijden bij zijn werk op het bedrijventerrein Broeklanden in Hardenberg. Iedereen bij OBO Tyres zat klaar om samen met Henk en zijn gezin te vieren dat Henk met pensioen gaat. 45 jaar heeft Henk Middag voor OBO Tyres (O.B.O staat voor Overijsselse Banden Onderneming) gewerkt.
 
9 november 1971 trad Henk in dienst bij het toen nog in Beerzerveld gevestigde bandenbedrijf. Henk heeft altijd op de afdeling Koudzool gewerkt waar het flink aanpoten is. Grote banden in bandenzakken doen en afstomen in een grote autoclaaf. Tot op de laatste dag heeft Henk dit met een leeftijd van 67 jaar volgehouden.
 
Dat Henk enorm gewaardeerd werd onder zijn collega’s blijkt wel uit de mooie geschenken die voor hem klaar stonden. Zo maakten de mannen van zijn afdeling van Henks schaar een waar kunstwerk en kreeg hij van het bedrijf een bijzondere foto op aluminium. De vrouw en 2 van Henks kinderen vergezelden Henk op de laatste dag. Ze genoten van het heerlijke gebak en de bijzondere en grappige anekdotes. Alle collega’s van OBO Tyres feliciteerden Henk met een welverdiend pensioen en hopen dat hij flink zal genieten van de vrije tijd die hij o.a. kan besteden aan zijn hobby tuinieren.
 
Over Obo Tyres: Obo Tyres is al meer dan 55 jaar specialist in het vernieuwen en repareren van landbouw-, grondverzet- en zware industriebanden. Het vernieuwen van deze banden is economisch en milieutechnisch bijzonder interessant. Naast besparingen op het gebruik van grondstoffen en energie, draagt het vernieuwingsproces bij aan een verminderde afvalstroom en een verlaagde CO2 emissie. Eindgebruikers profiteren van lagere totale kosten doordat de levensduur met een tweede of derde leven verlengt wordt. Obo levert vanuit Hardenberg (NL) en Leipzig (D) in heel Europa en is onderdeel van de Magna Tyres Group.


Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?