print

Huiskamp BV winnaar OBO reparatie app aktie


17 - 03 - 2014
OBO Banden reikt Ipad Mini uit in Winterswijk.
HARDENBERG, 11 maart 2014:  afgelopen dinsdag 6 maart jl overhandigde Erik Lohuis van OBO Banden een iPad Mini aan Sander Huiskamp van loon- grondverzet- en mechanisatie bedrijf Huiskamp BV uit Huppel, gemeente Winterswijk. Huiskamp is de winnaar van de OBO Banden reparatie app aktie.
 
Begin dit jaar introduceerde bandenvernieuwingsbedrijf OBO Banden een app, voor op smartphones en tablets met als inhoud een eenvoudige test die kan bepalen of een kapotte band nog te repareren is. Tevens kunnen versleten banden via de app aangeboden worden.  Onder alle ingevulde formulieren in de maand januari werd een winnaar getrokken. Huiskamp B.V. uit Huppel, gemeente Winterswijk is de gelukkige winnaar.
 
Sander Huiskamp, eigenaar van het loon- grondverzet- en mechanisatiebedrijf uit de Achterhoek vulde tweemaal de app in en vergrootte daarmee zijn kansen in de introductie aktie waarbij een iPad Mini gewonnen kon worden. En niet onverdienstelijk. Uit de vele formulieren werd Huiskamp als winnaar getrokken en nam de iPad tevreden aan. 
 

Succes

De OBO Banden reparatie app werd in de eerste maand al een kleine honderd keer gedownload en de eerste gerepareerde banden zijn via de tussenhandel geleverd. Ook de eerste karkassen werden reeds aangeboden via de app.  Ook Huiskamp vindt de app een handig hulpmiddel bij schades. Met name in het hoogseizoen ziet hij het voordeel van een snelle test zitten. De app kan gedownload worden in de app store van de diverse smartphone systemen; Apple en Android.
 

Onderschrift: Sander Huiskamp van Huiskamp BV winnaar iPad Mini van OBO Banden BV

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?