print

Introductiedag 24R20.5 banden en profielen lijn goed ontvangen


22 - 09 - 2015

Donderdag 17 september jl. vierden we bij OBO Banden B.V. de introductie van de 24R20.5 profielen en bandenlijn met een gezelschap Nederlandstalige klanten.


Naast een warm welkom door Commercieel manager Eef Brinks en een rondgang in de productiefaciliteit van onze bandenvernieuwingsfabriek, werd het door ons ontworpen 24R20.5 Transport HD profiel op nieuw karkas geïntroduceerd.

De kenners uit bandenland kregen een kijkje achter de schermen en zagen nu wat er met de banden gebeurt nadat ze door ons opgehaald worden ter reparatie en vernieuwing. Een proces wat toch vaak nog aanleiding geeft voor een verder gesprek over ons assortiment. Daarnaast kreeg het aanwezige publiek een tipje van de sluier van ons nieuwe assortiment en bestelmogelijkheden.

Aansluitend vertrok het gezelschap eind van de middag naar het vernieuwde Restaurant de Troubadour in Hardenberg voor een interactieve presentatie over de toekomst van verNIEUWde banden door Frederik Zandman, Technisch manager en ontwikkelaar van de 24R20.5 Transport HD. De actualiteiten werden door het publiek gedragen en zorgde voor een interessante discussie tussen verschillende ondernemers in het vak. De discussie werd tijdens de netwerkmogelijkheid na het diner uitvoerig voortgezet en met een gevoel van saamhorigheid sloten we een prikkelende dag af.


 

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?