print

Jerry de Robles nieuwe International Account Manager bij Obo Tyres BV


20 - 09 - 2016
Hardenberg, 29 augustus 2016, Obo Tyres BV in Hardenberg heeft Jerry de Robles als nieuwe International Account Manager aangetrokken. De Robles heeft een ruim netwerk in de bandensector en hij brengt veel kennis en ervaring mee.
 
Jerry de Robles is op 1 september 2016 in dienst getreden bij Obo Tyres BV. Jerry is geen onbekende in de internationale bandenhandel. Hij heeft in ruim 17 jaar goede relaties opgebouwd met groothandel- en bandenservicebedrijven over de hele wereld. De geboren Hardenberger heeft onder andere gewerkt voor Heuver bandengroothandel (Nl.), Kings Roads Tyres (Eng.) en Lips Reifenhandel (Ger.). Daarnaast heeft hij zijn eigen handelsonderneming “Tyres-for-trucks” opgericht waarbinnen hij zich voornamelijk richtte op inkoop en verkoop van truck- en grondverzetbanden.
 
De Robles keert nu terug naar Hardenberg en gaat bij Obo aan de slag als International Accountmanager. Hij komt bij daar op een perfect moment. Onlangs heeft Obo de exclusieve verkooprechten voor de Benelux voor Magna landbouwbanden en de OTR bandenlijn van MTP verkregen. Het vermarkten van deze nieuwe productgroepen vraagt nu extra inspanningen van de Obo organisatie, die zich mag verheugen op goede omzetten binnen de hoofdactiviteit: de vernieuwing van landbouw-, grondverzet en industriebanden. Jerry de Robles heeft veel zin om te beginnen aan zijn nieuwe uitdaging: “ Obo Tyres BV is een bedrijf met korte beslislijnen, er is elke dag veel te doen en ik zie ook uit naar het verder uitbreiden van mijn netwerk. Ik heb in de keuken gekeken van meerdere bandenbedrijven, maar wat hier op tafel wordt gezet smaakt mij het best”.
 
Over Obo Tyres BV: Obo Tyres BV is al meer dan 55 jaar specialist in het vernieuwen en repareren van landbouw-, grondverzet- en industriebanden. Het vernieuwen van deze banden is economisch en milieutechnisch bijzonder interessant. Naast besparingen op het gebruik van grondstoffen en energie, draagt het vernieuwingsproces bij aan een verminderde afvalstroom en een verlaagde CO2 emissie. Eindgebruikers profiteren van lagere totale kosten doordat de levensduur met een tweede of derde leven verlengt wordt. Obo Tyres BV levert vanuit Hardenberg (NL) en Leipzig (D) in heel Europa.


Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?