print

Magna Tyres Group breidt OTR-bandenproductie uit in fabriek Hardenberg (NL)


03 - 08 - 2018
Als marktleider en op dit moment het snelstgroeiende OTR-bedrijf ter wereld, streeft Magna Tyres Group ernaar om de premium kwaliteit en productbeschikbaarheid te leveren die het steeds groter wordende klantenbestand vereist. Eerder dit jaar startte Magna Tyres Group met de productie van Made in Holland Magna’s in de Hardenberg fabriek in Nederland. Nu, slechts zes maanden na het grote openingsevenement in januari, is de eerste uitbreiding – die de productiecapaciteit bijna verdubbelt – al voltooid. Nieuwe capaciteit werd toegevoegd om de snelgroeiende vraag naar de populaire 26.5R25 en 29.5R25 OTR-maten bij te houden. Dit verbetert de beschikbaarheid van producten voor het loyale klantenbestand van Magna en zal de groei van de Magna Tyres-Group nog verder vergroten!


 

De 29.5R25 Magna MA02 is een E3 +/L3+ band en is ontworpen voor wielladers, dumpers, schrapers en bulldozers. De brede schouders vergroten het contactoppervlak voor meer tractie. De rubber compound, die gebruikt wordt voor alle OTR-banden van Magna, biedt het beste resultaat tegen slijtage van de loopvlakken. De versterkte schouder- en zijwandbescherming biedt uitstekende weerstand tegen schokken. Het karkas is geheel van staal radiaal en de geavanceerde constructie met verbeterde gordellagen draagt bij aan een verbeterd comfort en weerstand tegen warmte-ophoping, dus een langere levensduur.
 
De 26.5R25 Magna M-Terrain is een E4-band met een opmerkelijk diep en robuust profiel, ontworpen voor zware dumpertoepassingen in mijnen, groeve, afvalverwerkingslocaties en voor transport in ondergrondse mijnen. Hetzelfde brede schoudergedeelte dat zo kenmerkend is voor de MA02, is ook te vinden bij de M-Terrain en garandeert perfecte grip in uitdagende off-road-omstandigheden.


 

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?