print

Nieuwe actie: 24R20.5 Transport + & Transport HD Ecotrac


01 - 02 - 2016
Na het bericht van de verruimde openingstijden vorige week komen we ook nu met positief nieuws. De OBO Tyres webshop http://shop.obo.nl werd eind vorig jaar gelanceerd en wordt inmiddels al goed bezocht. Om dit te vieren en de online shop nog meer te promoten hebben we vanaf 1 februari ’16 een nieuwe en wel heel bijzonder actie.

Kwaliteits- én prijsslag op Ecotrac landbouw transport!
OBO heeft na jarenlang marktonderzoek de ideale Ecotrac compound ontwikkeld. Ecotrac is het kwaliteitslabel binnen ons warmvernieuwing assortiment. Een rubbermengsel wat OBO per band afstemt op de zware inzet die banden in het (2de) leven krijgen. Hier zijn wij trots op en het past bij de hoge kwaliteitseisen die OBO stelt aan haar banden. Wij willen geen enkele gebruiker teleurstellen over de resultaten van onze banden. Om mensen kennis te laten maken met ons huismerk Ecotrac (en tevens de gebruikers van de standaard compound de kans te geven een Ecotrac te proberen) bieden wij diverse Ecotracs de komende periode aan voor een historisch lage prijs. wij zijn er van overtuigd dat men nooit meer wat anders wil.
Om te beginnen verlagen we tijdelijk de prijzen van de 24R20.5 Transport+ Ecotrac en de 24R20.5 Transport HD Ecotrac. Onze meest succesvolle band....en succes moet je delen, denken wij, dus vanuit dit idee hebben we gekozen om juist deze populaire bandenmaat en profiel in prijs te verlagen. Beide types zijn verkrijgbaar als vernieuwing op uw eigen karkas. Heeft u geen karkas? Ook geen probleem. We leveren de band ook als complete band; karkas + het gewenste profiel.Bent u nu nieuwsgierig geworden naar deze banden en uiteraard de prijsverlaging klik dan hier om rechtstreeks naar de online shop shop.obo.nl te gaan. Uiteraard vindt u hier ook al onze andere producten uit ons assortiment.

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?