print

OBO Banden steunt goede doel via Team Feuer Frei


24 - 02 - 2012

OBO sponsort team Feuer Frei welk deelneemt aan de Oranje Trophy 2012. Oranje Trophy is een bonte verzameling mensen die een gezamenlijke passie delen: het avontuur. Deze passie wordt gekoppeld aan de internationale sportevenementen EK Voetbal en Olympische Spelen.

Oranje Trophy combineert avontuur met charity. We grijpen de gelegenheid aan om aandacht en fondsen te genereren voor een geselecteerd goed doel.

Goede doel: Dance4life
'Dance4life inspireert jongeren om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. En dat is hard nodig! Wereldwijd leven ongeveer 5 miljoen jonge mensen met hiv en elke dag komen daar nog zo'n 3000 bij. Tijd om in actie te komen dus! dance4life geeft jongeren de juiste informatie over seks, hiv en aids en leert hen hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Uit onderzoek van UNAIDS blijkt namelijk dat slechts 34 procent van alle jongeren de benodigde informatie over hiv en aids heeft.' (www.dance4life.nl)

Naam: Richard Buitenhuis & Michelle van 't Hag
Leeftijd: 25 en 26 jaar
Woonplaats: Diffelen (Ov)
Beroep: Industrieel lakverwerker & (Geriatrie)fysiotherapeut

De reis
Een grote reis maken met z'n tweeen, dat is voor ons altijd een grote droom geweest. Met de Oranje Trophy wordt deze droom werkelijkheid. Daarnaast vinden we het geweldig dat we met deze droom ons kunnen inzetten voor een fantastisch goed doel!

Het voertuig
Het voertuig waarmee we de reis gaan maken is een Mercedes-Benz 409 LF uit 1972.
Dit betekent dat wij met een ex-brandweerauto de uitdaging aan gaan.

Team Feuer Frei is te volgen via:

http://www.oranjetrophy.nl/team_profiel.php?team_id=2015

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?