print

OBO Banden viert het 5-jarig Jubileum van haar eigen Ecotrac kwaliteits rubber


02 - 03 - 2016
Een band met een gouden rand
 
 
OBO heeft na jarenlang marktonderzoek de ideale Ecotrac compound gevonden/ontwikkeld. Hier zijn wij trots op en het past bij de hoge kwaliteitseisen die OBO stelt aan haar banden. Wij willen geen enkele gebruiker teleurstellen over de resultaten van onze banden, zeker niet als de klant voor Ecotrac kiest. Om mensen kennis te laten maken met ons huismerk (en ook de gebruikers van de standaard compound)Ecotrac bieden wij de 24R20.5 komende periode aan voor een historisch lage prijs. Wij zijn er van overtuigd dat men nooit meer wat anders wil. De beste koop is de TransportHD, waarbij je met 4% meer investering 35% meer profieldiepte krijgt. Alleen te koop in Ecotrac!
 
Als bandenvernieuwer is het vrij eenvoudig om te sturen op kwaliteit. Wij kiezen immers zelf de compound welke wij op de diverse banden gebruiken en kunnen hierdoor snel schakelen.
Niet elke klant heeft gelijke verwachtingen van een band. In januari 2011 hebben wij daarom besloten de 24R20.5 in twee kwaliteitssoorten te maken. De standaard compound en de Ecotrac compound.
Ecotrac is OBO’s exclusieve kwaliteitsmerk waarbij wij de volgende punten garanderen:
-          Perfecte toepassing voor het gebruik
-          30% meer resultaat dan een gelijkwaardige band in de standaard compound
-          Chip and chunk resistant
-          Hoogwaardige compound met een hoog aandeel natuurrubber,
-          slijtvast en gericht op zware inzet en/of vele asfaltkilometers 
 
Ondertussen is Ecotrac jarig en wordt 5 jaar oud. De afgelopen jaren is het aandeel Ecotrac enorm gestegen en zijn de reacties veelbelovend. De markt van vandaag verlangt natuurlijk een goede prijs, maar ook zeker een kwaliteitsband.
Helemaal als de producent uit Europa komt. OBO heeft in de eerste jaren haar Ecotrac een aantal keren opgeschaald en werkt ondertussen al bijna 4 jaar met de huidige compound.
Een compound die in de loop der jaren is getest door bandenhandel, gebruikers en gevolgd is door de productontwikkelaars bij OBO. En waarbij wij na 5 jaar durven zeggen dat wij de perfecte vernieuwing hebben ontwikkeld.
Wij hebben voor onze nieuwste warmvernieuwde producten al bij introductie besloten dat wij ze alleen nog in Ecotrac kunnen leveren. Een nieuw product moet zich bewijzen en dat kan alleen met een ideale prijs-kwaliteit verhouding.
 
Om te vieren dat wij al 5 jaar lang banden maken in dit Ecotrac kwaliteitsrubber hebben wij besloten al onze relaties kennis te laten maken met óns merk.
En wie jarig is trakteert…dus vinden wij dat dit u niks hoeft te kosten…sterker nog, wij trakteren de komende maanden op 8 tot 12% extra korting op diverse Ecotrac producten. Wij willen u namelijk allemaal kennis laten maken met Ecotrac.
Hiermee ontzorgen wij u als onze klant en garanderen wij een onbezorgd en lang (2de) leven. Natuurlijk hopen wij dat u daarna weer terugkomt omdat u dit zelf zo ervaren heeft.
 

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?