print

OBO Tyres aanwezig op AgroTechniek Holland 2018


15 - 08 - 2018
OBO Tyres zal aanwezig zijn op de 5e editie van AgroTechniek Holland, de grootste landbouw beurs in Nederland. We zullen hier een breed scala aan landbouw banden presenteren, waaronder; de AG01 serie de "Produced in Holland" Magna AG23 & AG24 en tracks.
Bezoek onze stand C-2.23 

Mis deze kans niet om OBO Tyres te bezoeken tijdens dit grote evenement. Onze sales managers staan klaar om u voorzien van informatie over al onze hoogwaardige landbouwbanden, tracks en de laatste ontwikkleingen binnen ons bedrijf. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

AgroTechniek Holland

AgroTechniek Holland is het grootste nationale landbouwevenement voor Nederland. Deze beurs vindt plaats op de evenementlocatie van Walibi Holland in Biddinghuizen. Meer dan 250 importeurs, fabrikanten en dealers van landbouwmechanisatie en service providers tonen en demonstreren hun nieuwste producten en ontwikkelingen op een oppervlakte van 20 hectare voor akkerbouwers, veehouders en contractarbeiders. Meer dan 450 toonaangevende merken zijn vertegenwoordigd met meer dan 3.000 landbouwmachines. AgroTechniek Holland is de grootste landbouwbeurs in de open lucht van de Benelux en wordt elke twee jaar gehouden. De vijfde editie vindt plaats van woensdag 12 tot zaterdag 15 september 2018.

Meer informatie?

Voor meer inforatie over de deelname van OBO Tyres aan deze beurs neem contact met ons op of bezoek de officiele website van AgroTechniek Holland  

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?