print

OBO Tyres aanwezig op Potato Europe 2018


27 - 08 - 2018
OBO Tyres is dit jaar aanwezig op Potato Europe 2018, de grootste aardappel gerelatterde beurs. Op dit 2 daagse evenement zullen wij één van onze specialisme presenteren; de OBO Track.
 
Mis de kans niet om OBO Tyres te bezoeken tijdens dit jaarlijkse aardappelevenement. Onze sales managers staan klaar om u voorzien van informatie over al onze hoogwaardige landbouwbanden en de laatste ontwikkleingen binnen ons bedrijf. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

 

Potato Europe 2018

PotatoEurope is een Europese beurs gewijd aan de hele aardappelketen en vindt plaats op een jaarlijkse roterende basis in België, Frankrijk, Nederland en Duitsland. De editie van 2018 zal plaatsvinden op 12-13 september Rittergut Bockerode, Duitsland. Het evenement omvat de traditionele elementen, zoals de machinedemonstraties, de proefvelden en de innovatieprijs, die door de jaren heen enorm populair zijn gebleken. Meer dan 200 exposanten, afkomstig van over de hele wereld zullen hier hun nieuwste technologiën, een breed scala aan variëteiten en uitgebreide knowhow over alle aspecten van een succesvolle aardappelproductie presenteren.
 


Meer informatie?

Voor meer informatie over de deelname van OBO Tyres aan deze beurs neem contact met ons op of bezoek de officiele website van Potato Europe.

 

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?