print

Obo Tyres, bekend om haar productie van duurzame banden, neemt deel aan dé Foire de Libramont


07 - 07 - 2017
Obo Tyres, bekend om haar productie van duurzame banden, neemt deel aan dé Landbouwbeurs van Wallonië-België. Vernieuwde en nieuwe landbouwbanden maken hun opwachting tijdens de “groene” beurs welke gehouden wordt van 28 tot en met 31 juli in het Belgische Libramont.
 
Met landbouwbanden uit het eigen vernieuwingsassortiment en de nieuwe AG landbouwlijn van zustermerk Magna Tyres, is OBO Tyres te vinden op stand met nummer 58-02. Met een stand van 120m2 zijn de groene banden niet te missen. Het vernieuwen van banden is zowel economisch als ecologisch erg gunstig. Naast besparingen in het gebruik van grondstoffen en energie draagt het  bandenvernieuwing productieproces ook bij aan verminderde uitstoot van afval en CO2. Eindgebruikers profiteren van lagere totaalkosten omdat de levensduur van banden wordt verlengd met een tweede of derde leven.
 
De beurs van Libramont is een enorme tentoonstelling voor landbouw, bosbouw en agrovoeding in de openlucht  . Elk jaar bezoeken meer dan 220.000 personen de beurs met 800 exposanten en 5.000 merken op een terrein van 30 hectare.
Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?