print

OBO Tyres breidt uit


22 - 06 - 2018
Vanwege de snelle veranderingen en structurele groei binnen het bedrijf wordt het team bij OBO Tyres uitgebreid. Drie nieuwe medewerkers; Peter Philipsen (Jr.), Helmich Slütter en Annet Nijhuis versterken het team en zullen een belangrijke rol gaan spelen in het verstevigen en uitbreiden van onze marktpositie. Met deze uitbreiding haalt OBO Tyres frisse nieuwe kennis binnen. “We zijn een groeiende organisatie en breiden ons team steeds verder uit om optimaal in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in een groeiende markt”.

Peter Philipsen (jr.) is met ingang van 1 juni 2018 jongstleden aangesteld als accountmanager bij OBO Tyres. In zijn nieuwe functie wordt Philipsen (jr.) verantwoordelijk voor de regio Zuid-Nederland. Hij brengt naast zijn ruim 7 jaar saleservaring, als zoon van Peter Philipsen, directeur van Magna Tyres Nederland ook van huis uit kennis van de “grote bandensector” mee.

Peter Philipsen Jr. over zijn nieuwe functie: “Het is een prachtige uitdaging om te gaan werken voor een productiebedrijf dat werkt met een duurzaam en uniek product.”

Helmich Slütter zal in zijn nieuwe rol als Head of Finance & Administration verantwoordelijk worden voor de financiële afdelingen van zowel OBO Tyres Hardenberg en OBO Reifen GmbH. Met zijn ruim 27 jaar aan ervaring als Financieel Manager heeft Slütter een grote rol van betekenis gespeeld bij het structureren van verschillende grote organisaties. “De veranderingen die de laatste tijd zijn doorgevoerd, eerst nu als onderdeel van de Magna Tyres Group en vervolgens met de start als productiebedrijf hebben veel positieve invloed gehad en ik zie het als een grote uitdaging  dit verder door te voeren en te optimaliseren”.
 
Annet Nijhuis is een bekend gezicht binnen de organisatie en bij de huidige afnemers van OBO Tyres. In 2013/2014 was Annet al reeds twee jaar werkzaam als verkoopadviseur binnen het bedrijf en zal deze rol weer gaan oppakken vanuit de binnendienst als medewerkster Customer Service. Doordat Annet Duits, Engels, Frans en Italiaans spreekt zal zij binnen de organisatie een belangrijk aanspreekpunt worden voor de internationale klantenkring.

Wij zijn erg verheugd met de aanstelling van deze 3 nieuwe collega’s. Wij versterken hiermee ons team en zijn ervan overtuigd dat we hierdoor onze positie als toonaangevende retreader en bandenproducent zullen gaan versterken en uitbreiden. Annet en Peter kennen de OTR- en landbouwbanden business en hebben beiden veel ervaring in de klantenadvisering en het verder uitbouwen van een professionele, internationaal georiënteerde organisatie.

Daarnaast ondergaat OBO tyres momenteel een grote veranderingen doordat wij, naast retreader, sinds kort ook producent zijn van nieuwe Magna banden. De brede ervaring waar Helmich over beschikt in het structureren van administraties en systemen zal hierdoor voor onze organisatie van grote betekenis zijn.

Wij wensen onze 3 nieuwe collega’s veel succes bij het uitoefenen van hun nieuwe uitdagingen.  
              Peter Philipsen Jr.                                  Helmich Slütter                                        Annet Nijhuis

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?