print

OBO Tyres exclusief distributeur nieuwe Magna Landbouw bandenlijn


27 - 06 - 2016
Meer nieuwe producten in online assortiment OBO Tyres
 
Hardenberg, 21 juni 2016,  Kort na de lancering van de nieuwe Landbouwbanden lijn voor tractoren door Magna Tyres uit Waalwijk maakt OBO Tyres bekend dat het exclusief distributeur voor de Benelux is geworden.
 
De nieuwe radiale tractorband van Magna Tyres is ontworpen volgens de laatste technologie voor moderne tractoren en beschikbaar in 21 maatvoeringen, verdeeld over 3 sectiehoogtes 85, 70 en 65 en voor toepassingen van 40 km. of 50 km. per uur. De hoogstaande tractorbanden lijn is hiermee een welkome aanvulling op het steeds groeiende assortiment aan nieuwe, gebruikte en vernieuwde banden plus toebehoren van de Hardenbergse vernieuwingsproducent. De AG01 serie van Magna Tyres staat voor kwaliteit, bodembescherming en rij comfort en past hiermee perfect in de productenrange van OBO Tyres die nog geen nieuwe tractorband bevatte.
 
“OBO Tyres heeft een enorme historie in Nederland en veel ervaring in de verkoop van landbouwbanden en wij denken daarom de perfecte distributiepartner voor de Benelux regio te hebben gevonden”, aldus Hein de Wind, Sales Director van Magna Tyres Group.
Frederik Zandman Manager Operations bij OBO Tyres is uiterst tevreden over de samenwerking: “We zien in deze Magna Tyres landbouwbandenlijn een kwalitatief hoogwaardig product waarbij aandacht is besteed aan alle facetten van een goede band.” Het past precies bij onze toekomstplannen in product- en marktontwikkeling.”
 
Sinds de lancering van de onlineshop shop.obo.nl in 2015 is het assortiment snel uitgebreid.
Naast de bekende kwaliteitsvernieuwing is er ook een groot aanbod van gebruikte Agrarische, Industrie en Earth Mover banden maar ook nieuwe banden, velgen, o-ringen en ventielen worden aangeboden. Onlangs werd nog de vernieuwing van loopwielen en de reparatie van agri rubbertracks geïntroduceerd tijdens de Reifen Messe in Essen. 


Michael de Ruijter – Magna Tyres Group en Herman Hutten OBO Tyres tekenen het contract

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?