print

OBO Tyres komt met het duurzame en kostenbesparende alternatief op een nieuwe 20.5R25 loader band.


18 - 01 - 2016
 
Bandenvernieuwer OBO Banden ,gespecialiseerd in het vernieuwen van landbouw- en EM banden, komt met het duurzame en kostenbesparende alternatief op een nieuwe 20.5R25 loader band.
 
Als specialist in het vernieuwen van banden zoekt OBO Tyres al jaren naar zowel efficiënte als duurzame oplossingen voor landbouw- en grondverzetbanden.
Door banden te vernieuwen en een tweede leven te geven wordt een band voor 70% hergebruikt en belandt deze niet op de vuilstort. Een extra voordeel van banden vernieuwen is dat men de aankoop van een nieuwe band hiermee uitspaart, wat flink scheelt in de portemonnee.
 
De 20.5R25 is een van de bekendste loaderbanden in Europa. Het doorontwikkelde profiel (L3) zorgt voor zowel tractie en comfort, als gebruikersgemak.
OBO Tyres heeft deze warm vernieuwde band (volvorm) al jaren in haar assortiment. Door karkassen schaarste en, als reactie, prijsverhogingen van deze karkassen heeft OBO Tyres niet altijd aan de vraag van haar klanten kunnen voldoen het laatste jaar. Een goede reden voor de techneuten van OBO Tyres om op zoek te gaan naar een alternatief, wij presenteren:
 
20.5R25 EM Loader (445)
 
Deze loaderband wordt gelegd met het bekende OBO Ecotrac rubber. Het inventieve van de band is dat de band wordt geproduceerd in de originele 20.5R25 mal op een 1600R25 premium industriekarkas. Vanzelfsprekend wordt niet getart met de kwaliteit, profieldiepte, breedte of sterkte van de band. Men krijgt een beresterk, manchettenvrije, radiale loaderband met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.
 
Geschikt voor iedereen met een loader en uit voorraad leverbaar via de officiële partners van OBO Tyres.
 
http://shop.obo.nl/Tire-Retreading/Hotcure/1884/20.5R25-445-EM_Loader

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?