print

OBO Tyres lanceert webshop


03 - 11 - 2015
Bandenvernieuwing en meer online bestellen..

HARDENBERG, 3 november 2015:  Bandenvernieuwingsbedrijf OBO Tyres uit Hardenberg introduceert deze maand haar online webshop “shop.obo.nl”. Een internetwinkel waar bandenvernieuwing ook op eigen versleten band kan worden besteld.
 
Een webshop waar banden bestelt kunnen worden. Op zich niks nieuws. Een webshop waar zakelijke klanten terecht kunnen om een nieuw loopvlak te kiezen voor een versleten band is andere koek. “ In basis is alles mogelijk” zegt Marketing manager Ursula Boom. “Al wil je je naam in een loopvlak gesneden hebben dan kan dat.” “Het technisch advies wat onze bekwame adviseurs veelal telefonisch nog geven over bijvoorbeeld het meest geschikte profiel voor een specifieke bandenmaat passend bij de toepassing én de ondergrond moest verwerkt worden in onze webshop. “Het was een uitdaging, maar het is gelukt”. Alles is te vinden op shop.obo.nl.
 
Toch is er meer te vinden op de shop van OBO Tyres dan alleen bandenvernieuwing en reparatie. Het assortiment is uitgebreid met gebruikte banden, rubbertracks, velgen, o-ringen, en ventielen. Klanten vinden elke dag de actuele voorraad en kunnen direct bestellen. Er zal in de toekomst nog meer aan het assortiment toegevoegd worden.
 
17 september jl. hadden de klanten tijdens de OBO Tyres Klantendag de primeur. De webshop is gepresenteerd en die middag hadden alle aanwezigen hun inlogcode en wachtwoord in hun e-mailbox. Inmiddels hebben alle bestaande relaties van OBO Tyres hun gegevens gekregen en worden de eerste orders geplaatst. De versie voor de Duitstalige en Engelstalige klanten is binnenkort klaar en zal tijdens de AGRITECHNICA beurs in Hannover te zien zijn.


 
http://shop.obo.nl

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?