print

OBO Tyres met landbouwbanden op Agra Leipzig


26 - 04 - 2017
Hardenberg, 21 april 2017, Obo Tyres Duitsland exposeert van 4 tot en met 7 mei op Agra Leipzig, de Duitse beurs voor landbouw, bosbouw en voedingsmiddelen. Vernieuwde en nieuwe landbouwbanden worden getoond op buitenterrein, op standnr. FG F023 .
 
De beurs  Agra is de grootste beurs voor landbouw, bosbouw en voedingsmiddelenindustrie in Midden Duitsland. OBO Tyres deelt de stand met het bedrijf Bänex Reifen uit Köningsborn. Ze hebben een prima plek weten te bemachtigen op het buiten terrein (FG F023). Naast de eigen vernieuwde landbouwbanden van het OBO Merk worden ook nieuwe banden uit de AG landbouwlijn van zustermerk Magna Tyres vertoond.
 
Ruim 1.000 exposanten verwelkomen de bezoekers op de Agra 2017 Leipzig. Op een terrein van 120.000 vierkante meter kun je alles te weten komen over de machines, technologieën en het overige aanbod van alle toonaangevende fabrikanten. Informeer naar mogelijkheden uit de landbouw, bosbouw en voedselverwerkende industrie en leer over  belangrijke kwesties zoals behoud van natuurlijke hulpbronnen, kwaliteitsborging, bescherming van het milieu, het behoud van het platteland en het veiligstellen van de volgende generatie in landbouw.
 
Over Obo Tyres: Obo Tyres is al meer dan 55 jaar specialist in het vernieuwen en repareren van landbouw-, grondverzet- en zware industriebanden. Het vernieuwen van deze banden is economisch en milieutechnisch bijzonder interessant. Naast besparingen op het gebruik van grondstoffen en energie, draagt het vernieuwingsproces bij aan een verminderde afvalstroom en een verlaagde CO2 emissie. Eindgebruikers profiteren van lagere totale kosten doordat de levensduur met een tweede of derde leven verlengt wordt. Obo levert vanuit Hardenberg (NL) en Leipzig (D) in heel Europa en maakt onderdeel uit van de Magna Tyres Group.


Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?