print

OBO Tyres met RE-TRAC op DeLuTa Bremen


05 - 12 - 2016
Hardenberg, 29 november  2016, Obo Tyres exposeert op DeLuTa te Bremen, de Duitse Loonwerkers beurs en neemt als eye-catcher een volledig vernieuwde rubbertrack mee.
 
De beurs  DeLuTa, gehouden op 7-8 december ’16 wordt dit jaar voor het eerst in Bremen gehouden. Voorgaande edities vonden plaats in Münster waar OBO Tyres reeds meerdere malen exposeerde. Voor deze nieuwe beurseditie neemt de Nederlands-Duitse bandenvernieuwer het meest recente ontwikkelde product uit het OBO assortiment mee; de vernieuwing van rupsbanden inclusief loopwielen voor landbouwvoertuigen genaamd RE-TRAC. De methode is uniek en om dit uit te dragen is er een bijzondere showopstelling gekozen die te vinden is op de stand van OBO Tyres in hal 7.
 
OBO Tyres zal verder de mogelijkheden van bandenvernieuwing tentoon stellen. Voor wie nog niet overtuigd is van de financiële en duurzame voordelen van bandenvernieuwing kunnen er vragen gesteld worden aan Steffen Kelle, vertegenwoordiger en technisch specialist van OBO Tyres Leipzig. Steffen zal als Merkpartner aanschuiven tijdens de podium discussie over het thema „Es muss nicht gleich eine neue Decke sein! Wann lohnt sich eine Reifenreparatur und Runderneuerung". Als specialist kan Steffen als geen ander de loonwerker helpen wanneer het mobiliteitskwesties zijn die op banden betreffen. De discussie vindt plaats op 8 december om 11 uur.
 
Over Obo Tyres: Obo Tyres is al meer dan 55 jaar specialist in het vernieuwen en repareren van landbouw-, grondverzet- en zware industriebanden. Het vernieuwen van deze banden is economisch en milieutechnisch bijzonder interessant. Naast besparingen op het gebruik van grondstoffen en energie, draagt het vernieuwingsproces bij aan een verminderde afvalstroom en een verlaagde CO2 emissie. Eindgebruikers profiteren van lagere totale kosten doordat de levensduur met een tweede of derde leven verlengt wordt. Obo levert vanuit Hardenberg (NL) en Leipzig (D) in heel Europa.

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?