print

OBO Tyres onderdeel Magna Tyres Group


23 - 12 - 2016
Hardenberg, 23 december 2016
 
Het nieuwe jaar start voor OBO Tyres met een nieuwe eigenaar, het bedrijf wordt onderdeel van Magna Tyres Group. De overname kwam halverwege de maand december rond en per 1 januari 2017 opereert OBO Tyres volledig onder de vlag van Magna Tyres Group.
 
Ons bedrijf met locaties in Hardenberg en Leipzig (D.) blijft opereren onder de naam OBO Tyres. De activiteiten blijven ongewijzigd; het vernieuwen en repareren van banden voor met name de agrarische en industriële sector. De motivatie van Magna Tyres Group voor de overname zijn de vele synergieën die de samenwerking tussen beide bedrijven tot stand brengt.
 
U profiteert direct van deze verandering. In de nieuwe organisatie zijn wij u nog beter van dienst. Toegang tot een groter logistiek netwerk, een forse uitbreiding van het assortiment, een vernieuwde merkuitstraling en een nog hogere servicegraad zijn enkele zaken die u van ons kunt verwachten. 
 
De nieuwe eigenaar verandert niets aan de personele bezetting. Het management en alle medewerkers blijven actief in de organisatie. Oud-eigenaar Hutten blijft de komende jaren aan als directieadviseur.
 
Wij zijn blij met de geweldige perspectieven die de samenwerking biedt. Wij voorzien een goede toekomst met versnelde groei en meer duurzame producten. 
 
Wij sluiten af door u te danken voor de prettige samenwerking het afgelopen jaar en zetten dit graag voort in 2017. Wij wensen u goede feestdagen en voorspoedig en duurzaam nieuw jaar. 
 
                
 
 

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?