print

OBO Tyres op 33ste editie Werktuigendagen Oudenaarde - België


29 - 08 - 2017
Hardenberg, 29 augustus 2017, De groene banden van OBO Tyres staan al weer klaar om geshowd te worden. Dit keer is het de 33e editie van de beurs Werktuigendagen in Oudenaarde (België) waar de Nederlandse bandenvernieuwer haar duurzame en meest winst gevende Landbouwbanden toont. Op 23 en 24 september vindt hèt Vlaamse evenement voor de professionele landbouwsector plaats.
 
De bezoekers van dit tweejaarlijkse buitenevenement vinden de vernieuwde landbouwbanden van OBO Tyres op stand 524. Ook de landbouwlijn van het merk Magna Tyres is op deze stand vertegenwoordigd. Het vernieuwen van banden is zowel economisch als ecologisch erg gunstig. Naast besparingen in het gebruik van grondstoffen en energie draagt het bandenvernieuwing productieproces ook bij aan verminderde uitstoot van afval en CO2. Eindgebruikers profiteren van lagere totaalkosten omdat de levensduur van banden wordt verlengd met een tweede of derde leven.
 
De Werktuigendagen in Oudenaarde is een populaire beurs voor de landbouwwereld in Vlaams België. De beurs heeft een boeiende mix aan vaste ingrediënten. Er is aandacht voor teelten, landbouwdemonstraties, producten en diensten uit de landbouwsector en het Oldtimer programma. De tweejaarlijkse beurs wordt bezocht door meer dan 70.000 personen.  
 
Over OBO Tyres: OBO Tyres is al meer dan 55 jaar specialist in het vernieuwen en repareren van landbouw-, grondverzet- en zware industriebanden. Het vernieuwen van deze banden is economisch en milieutechnisch bijzonder interessant. Naast besparingen op het gebruik van grondstoffen en energie, draagt het vernieuwingsproces bij aan een verminderde afvalstroom en een verlaagde CO2 emissie. Eindgebruikers profiteren van lagere totale kosten doordat de levensduur met een tweede of derde leven verlengt wordt. OBO levert vanuit Hardenberg (NL) en Leipzig (D) in heel Europa en maakt onderdeel uit van de Magna Tyres Group.


Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?