print

OBO Tyres vernieuwing van rubbertracks RE-TRAC trekt veel aandacht op DeLuTa Bremen


12 - 12 - 2016
Hardenberg, 9 december  2016,  De afgelopen 2 dagen exposeerde OBO Tyres tijdens de DeLuTa te Bremen. De meegenomen eye- catcher, een volledig vernieuwde rubbertrack inclusief loopwielen was een groot succes op de Duitse Loonwerkers beurs.
 
De stand van OBO Tyres werd drukbezocht waarbij de aandacht uitging naar de vernieuwing rubbertracks; RE-TRAC. Het systeem waar een versleten track voor agrarische toepassingen voorzien wordt van een nieuw rubberen loopvlak wordt goed ontvangen door de Duitse loonwerkers. De met groene nokken uitgeruste track in showopstelling en een eveneens met groene nokken uitgeruste half vernieuwde band waren ware publiekstrekkers in Bremen. Het gaf direct aan waar een vernieuwing voor staat; een kostenbesparende en duurzame oplossing.
 
Het team van OBO Tyres is positief over de interactie en bewustwording van het publiek. “In Duitsland zijn eindgebruikers zich goed bewust van de voordelen die vernieuwing biedt.” “Naast dat het de meest winstgevende optie per machine uur is, is het ook nog eens goed voor het milieu.” Aldus Peter Schrijver, General manager van OBO Tyres. “We verwachten veel nieuw business met dit unieke product.”
 
Voor wie nog niet overtuigd was van de financiële en duurzame voordelen van bandenvernieuwing konden er vragen gesteld worden aan Steffen Kelle, vertegenwoordiger en technisch specialist van OBO Tyres Leipzig. Steffen schoof als  Merkpartner aan tijdens de panel discussie over het thema „Es muss nicht gleich eine neue Decke sein! Wann lohnt sich eine Reifenreparatur und Runderneuerung". Ook hier waren de reacties positief.


Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?