print

OBO Tyres vernieuwt op Reifen Essen


09 - 03 - 2016
100m2 bandengroen in galerij
 
Van 24 tot 27 mei 2016 is het weer tijd voor ’s werelds toonaangevende bandenbeurs “Reifen” in Essen Duitsland. Een beurs waar 20.000 professionals uit de internationale bandenwereld zich verzamelen. Ook dit jaar is OBO Tyres hier aanwezig om bandenvernieuwing te promoten.  
 
De Galerij die o.a. hal 2 en 4 verbindt is ook dit jaar het toneel voor banden van grootformaat. OBO Tyres presenteert dit jaar op stand .22 haar producten op een compleet nieuwe stand die 100m2 beslaat. Voldoende ruimte voor vernieuwde banden uit de Grondverzet, Industrie en Landbouw categorie  maar ook nieuwe producten zoals rubbertracks en OTR huismerk Techking Tires. Dit alles in de duurzame sfeer die onlosmakelijk verbonden is met het principe bandenvernieuwing.
 
“Met nog een kleine 3 maanden te gaan zijn de voorbereiding in volle gang om ook van deze editie van “Reifen” weer een onvergetelijk succes te maken.” “Was in 2014 de bandenkunst nog de grote verrassing ook dit jaar zullen we met een ludiek thema onze deelname in het zonnetje zetten” aldus Ursula Boom, Marketing & Communicatie. Meer berichtgeving volgt op korte termijn. Voor wie niet zo lang kan wachten is OBO Tyres te volgen op Facebook, LinkedIn en Twitter of bezoek www.obotyres.com of shop.obo.nlTerug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?