print

OBO Tyres voorziet multi inzetbare Tatra landbouwtruck van 24R20.5 AG24 banden


24 - 07 - 2018
Deze geitenhouder en mestdistributeur uit Noord-Brabant (NL) heeft een aantal maanden geleden een Tatra Phoeix 8x8 landbouwtruck aangeschaft vanwege de multi inzetbaarheid binnen zijn bedrijf. Door de mogelijkheid tot het wisselen van containers binnen het bedrijf is deze voor 4 doelen inzetbaar, te weten: (1) meststrooien (2) mestdistributie (3) mais campagne (4) gras camapgne. 

De klant heeft gekozen zijn truck uit te rusten met 24R20.5 Magna AG24 flotatiebanden, speciaal ontworpen voor werkzaamheden zoals bovenstaand vermeld.

Tot op heden is deze klant zeer tevreden met het rijgedrag van de landbouwmachine. Dit is onder meer te danken aan de radiale contructie van de band welke geoptimalidseerde belasting, een lage rolweerstand en maximale operator comfort biedt. De premium kwaliteit AG24 banden worden tijdens lanbouwwerkzaamheden gebruikt met een luchtdruk van 1.8 tot 2 bar en voor transportwerkzaamheden met een lcuhtdruk van 4.5 bar. 
  
Meer informatie over de AG24? of deze allround landbouwband in actie zien op deze Tatra truck? Bekijk deze hier (via youtube) 

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?