print

Peter Schrijver nieuwe Commercieel Manager bij Obo Tyres BV


26 - 09 - 2016
Hardenberg, 26 september 2016, Obo Tyres BV in Hardenberg heeft Peter Schrijver als nieuwe Commercieel Manager aangetrokken om de groei van het bedrijf verder te stimuleren.
 
Peter Schrijver is op 1 oktober 2016 in dienst getreden bij Obo Tyres BV. Daarvoor werkte hij 29 jaar bij Apollo Vredestein. Daar was hij onder andere Product Manager Agricultural & Industrial Tyres en Manager van het Tyre Information Centre.  Landbouw- en Industriebanden zijn altijd de rode draad in zijn werk geweest. “Ik ken de behoefte van de professionele gebruiker. Die vindt weinig loopvlakslijtage en héél blijven het belangrijkst en bij Obo doen wij dus precies dát wat de gebruiker vraagt. We verlengen de levensduur van hun eigen banden door ze een tweede of derde leven te geven en drukken zo totale investeringskosten omlaag. Onze missie is de bandenwereld een stuk groener te maken. Ik vind het fantastisch om daaraan te mogen bijdragen,” aldus Peter Schrijver.
 
Herman Hutten is CEO van Obo Tyres BV en hij is blij dat Peter Schrijver het team komt versterken. “Schrijver loopt al 29 jaar rond in de bandenindustrie, hij heeft technische functies ingevuld en ook op gebied van marketing- en verkoop heeft hij de nodige ervaring. Daar komt bij dat hij is opgegroeid in de landbouwmechanisatie. In onze ambitie naar meer internationale expansie en meer merkbekendheid is zijn kennis en ervaring van grote waarde”.
 
Over Obo Tyres BV: Obo Tyres BV is al meer dan 55 jaar specialist in het vernieuwen en repareren van landbouw-, grondverzet- en zware industriebanden. Het vernieuwen van deze banden is economisch en milieutechnisch bijzonder interessant. Naast besparingen op het gebruik van grondstoffen en energie, draagt het vernieuwingsproces bij aan een verminderde afvalstroom en een verlaagde CO2 emissie. Eindgebruikers profiteren van lagere totale kosten doordat de levensduur met een tweede of derde leven verlengt wordt. Obo levert vanuit Hardenberg (NL) en Leipzig (D) in heel Europa.


Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?