print

Vele bezoekers tropisch verrast door OBO Tyres op Reifen – Essen


03 - 06 - 2016
Lancering vernieuwing van loopwielen en rubbertracks
 
Hardenberg, 31 mei 2016, De afgelopen dagen stond de bandenwereld in het teken van werelds grootste banden beurs “Reifen” in Essen, Duitsland. Met bijna 20.000 bezoekers wederom een succes voor de tweejaarlijkse bandenbeurs. OBO Tyres met vestigingen in Hardenberg Nederland en Leipzig Duitsland stond met een strandstand in de Galerij van het beursgebouw en bracht naast diverse noviteiten, de zomer naar de beurs.
 
Met de introductie van de vernieuwing van loopwielen en reparatie en binnenkort vernieuwing van rubber agri tracks liet het bandenvernieuwingsbedrijf zien wat de nieuwste producten zijn in het gamma aan maatwerkoplossingen. Hoe wel het hier geen banden betreft is het een logische stap in de productontwikkeling van het bandenvernieuwingsbedrijf. “Met een zelf ontwikkelde machine is ons al complete machinepark verder uitgebreid en geschikt gemaakt voor deze nieuwe productgroep binnen ons bedrijf” Aldus Frederik Zandman, Manager Operations bij OBO Tyres. “We vernieuwen de loopwielen en repareren de tracks nu al. In de zomer komt daar de complete vernieuwing van de rubbertracks bij.”
 
Bezoekers konden zich op de stand in de Galerij met het OBO model laten fotograferen in tropische setting. Dit alles om nogmaals te benadrukken hoe relaxed bandenvernieuwing kan zijn. En de herkenbare groene zonnebril? Die mochten de bezoekers houden om het zomergevoel alvast te behouden.
 
Dat het bedrijf nog meer in huis heeft naast de vernieuwing van banden was al een poos duidelijk met de in 2015 lancering van het merk Techking Tires  als huismerk van nieuwe banden. Dit jaar werden gebruikte banden, velgen, ventielen en binnenbanden toegevoegd aan het assortiment. Alles is terug te vinden in de nieuwe folder die direct na de beurs ook op de website www.obotyres.com te vinden is. Uiteraard staat ook de actuele voorraad op de webshop; shop.obo.nl

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?