print

Verdere uitbreiding voor OBO Tyres


04 - 07 - 2016
Nieuwe OTR bandenlijn MTP Tyres beschikbaar bij OBO Tyres voor BeNeLux

Hardenberg, 4 juli 2016, Een nieuwe OTR bandenlijn is vanaf vandaag beschikbaar bij OBO Tyres. De serie van het merk MTP bieden nieuwe banden voor uiteenlopende toepassingen zoals (wiel)laders, knikdumpers, graders kranen en dumptrucks. OBO Tyres heeft voor deze lijn de  exclusief rechten als distributeur voor de Benelux verworven.
 
Een uitgebreide range nieuwe radiale OTR banden voor de thuismarkt ontbrak bij het Hardenbergse bedrijf. “We hebben natuurlijk de exclusief rechten voor het merk Techking voor de landen Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland, maar er ontbrak nog wat voor de Benelux” “Met MTP maken we onze range compleet en kunnen we zo goed als iedereen voorzien van een passende aanbod OTR banden” spreekt Alfred van Dijk, International Accountmanager en Earthmover specialist bij OBO Tyres. De banden zijn er in diverse groottes beginnend bij een 15.5R25 oplopend tot een 24.00R35.
 
MTP is het budgetmerk van Universal Tyre Trading (onderdeel van Magna Tyres Group). Recentelijk voegde OBO Tyres ook de nieuwe Landbouwlijn van Magna Tyres toe aan het assortiment. Alle nieuwe banden van deze merken maar ook het aanbod aan vernieuwde banden, gebruikte banden en toebehoren zijn online te bestellen via de online shop shop.obo.nl  
 
“OBO Tyres is uiterst ervaren specialist in de verkoop en productie van OTR banden en wij denken daarom ook voor deze serie de perfecte distributiepartner voor de Benelux regio te hebben gevonden”, aldus Hein de Wind, Sales Director van Magna Tyres Group.

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?