print

Vernieuwde landbouwbanden lijn OBO Tyres op AGRITECHNICA.


24 - 10 - 2017
Hardenberg, 24 oktober 2017, De vernieuwde landbouwbandenlijn van OBO Tyres, Nederlands grootste producent van vernieuwde landbouwbanden,  is van 12  tot en met 18 november 2017 te zien tijdens de toonaangevende internationale vakbeurs voor landbouwmachines AGRITECHNICA in Hannover (Duitsland). Vanaf hoekstand 3F31 worden de duurzame en meest winstgevende landbouwbanden aan het publiek  gepresenteerd.
 
De tweejaarlijkse beurs staat bekend om de vele innovaties op het gebied van Landbouwmachines. Verspreid over 23 hallen verbazen 2.900 deelnemende bedrijven de ongeveer 100.000  bezoekers met de laatste trends en ontwikkelingen. OBO Tyres staat bekend om haar groene kwaliteitsbanden productie en is dan ook als  zodanig te herkennen in hal 3. Tevens is de landbouwlijn van het Premium merk Magna Tyres op de stand vertegenwoordigd.
 
Het vernieuwen van banden is zowel economisch als ecologisch erg gunstig. Naast besparingen in het gebruik van grondstoffen en energie draagt het bandenvernieuwing productieproces ook bij aan verminderde uitstoot van afval en CO2. Eindgebruikers profiteren van lagere totaalkosten omdat de levensduur van banden wordt verlengd met een tweede of derde leven.
 
Over  OBO Tyres: OBO Tyres is al meer dan 55 jaar specialist in het vernieuwen en repareren van landbouw-, grondverzet- en zware industriebanden. Het vernieuwen van deze banden is economisch en milieutechnisch bijzonder interessant. Naast besparingen op het gebruik van grondstoffen en energie, draagt het vernieuwingsproces bij aan een verminderde afvalstroom en een verlaagde CO2 emissie. Eindgebruikers profiteren van lagere totale kosten doordat de levensduur met een tweede of derde leven verlengt wordt. OBO levert vanuit Hardenberg (NL) en Leipzig (D) in heel Europa en maakt onderdeel uit van de Magna Tyres Group.


Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?