print

Vrouwenpower in de bandenindustrie


17 - 08 - 2015
Sandra Schmidt is OBO Reifen’s directeur in Leipzig, Duitsland en is al sinds 2006 bij het bedrijf. Met bijna tien jaar ervaring in de banden industrie heeft ze echt het spreekwoordelijke rubber door haar aderen lopen.
Sandra houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop van vernieuwde banden en heeft een goed netwerk op gebouwd in de jaren dat ze actief is in de bandenbusiness. Wat Sandra het leukste vindt aan haar werk is dat het nog steeds een beetje ongewoon is om als vrouw banden te verkopen en dan in haar geval ook nog eens vernieuwde banden. “ Met de hulp van mijn collega’s en het bij ons bekende Vulkaniseurmeister heb ik een hele hoop geleerd in de afgelopen tien jaar” zegt Sandra. Ik vind het erg leuk om deze kennis te gebruiken om mijn klanten te adviseren bij de aankoop van bandenvernieuwing.
 
Onlangs kreeg Sandra een nieuwe auto compleet in de OBO Tyres huisstijl. Een mooie VW Golf werd vorige week aan haar afgeleverd. Dit is het derde voertuig nu in Leipzig die de groene optie promoot : bandenvernieuwing.
Met deze auto is de vernieuwing van het wagenpark van OBO Reifen compleet.

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?