print

Zomereditie Jongerendagen 2012


22 - 06 - 2012
Afgelopen zaterdag, 16 juni, was de Zomereditie Jongerendagen 2012. De groep was te gast bij Heuver Bandengroothandel en OBO Banden BV. Het thema voor de jonge ondernemers was “grip op de situatie houden”. Grip houden is een actueel thema. Niet alleen bij de uitvoering van werkzaamheden, maar ook binnen de bedrijfspoorten speelt grip een belangrijke rol. Het voorkomen van de “ongecontroleerde” slip is dus een actueel thema.
 
De juiste bandenkeuze bepaalt de grip. Heuver Bandengroothandel is een bekende naam binnen Europa als het gaat om advisering en verkoop van banden in de cumelasector, transport en grondverzet. OBO Banden is een gevestigde naam binnen Nederland als producent op het gebied van bandenvernieuwing en de ontwikkeling van banden met een speciaal profiel. Beide bedrijven stellen de aanwezigen in de gelegenheid om uitvoerig kennis te maken met het productie- en of logistieke proces en zullen ons inwijden in de “juiste bandenkeuze”.
 
Naast grip door middel van de juiste bandenkeuze kregen de jonge ondernemers ook uitleg van een bedrijfskundig adviseur van Cumela Nederland, André de Swart, over het nemen van lastige en ingrijpende beslissingen. Aansluitend was er een gezellige barbecue voor de jonge ondernemers bij Heuver georganiseerd.
Wij kijken terug op een geslaagde dag en hebben met veel plezier de ondernemers rondgeleid in onze bandenvernieuwingsfabriek.
 

Terug naar het nieuws overzicht

Al lid van de OBO nieuwsbrief?